Huisje Boompje Nanny is begin 2014 lid geworden van de branchevereniging voor au pair bureaus/agentschappen. De Bonapa biedt naast een keurmerk ook een platform voor het delen van kennis en kunde en streeft naar het bevorderen van de professionaliteit in de au pair branche. Zie voor meer informatie de website van Bonapa.

HBN heeft in samenwerking met twee studenten psychologie een training ontwikkeld speciaal voor het Au Pair Programma. Ervaring heeft ons geleerd dat goede communicatie de basis en de sleutel tot een succesvol au pair jaar is. Mede door de cultuurverschillen is extra begeleiding hierbij zeer welkom. Daarom adviseren wij ook elke host familie en au pair deze training te volgen. Deze training wordt aangeboden aan alle nieuw aangekomen HBN au pairs.

De training is met name gericht op communicatie, cultuurverschillen en initiatief nemen met kinderen . Het gaat er om dat er op een interactieve manier 'tools' worden aangereikt en er ervaringen worden uitgewisseld. 

HBN vindt het belangrijk dat haar au pairs een EHBO cursus doen gericht op eerste hulp bij kinderen. Wij hebben gekozen dit in samenwerking met het Rode Kruis te doen. De cursus die wij in samenwerking met het Rode Kruis aanbieden kost €72,60  (inclusief certificaat). Host ouders zijn ook van harte welkom te participeren.

 

 

Op 23 september zal het 22e HBN event plaatsvinden. Zoals altijd zorgen we voor een Hollands tintje...